Menu Sluiten

Suikervrij

Suikervrij eten bij zero-sugar.nl!

Bent je opzoek naar een vervanger voor een lekkere zoete snack, drinken met een heerlijke zoete smaak maar dan suikervrij of simpelweg andere suikervrije producten? Dan bent je bij zero-sugar.nl op de juiste plek!

Wij bieden je een groot assortiment aan suikervrije producten variërend van suikervrije koekjes en snoep zonder suiker tot en met suikervrij avondeten. Dankzij ons grote assortiment kunt u altijd iets vinden om je verlangen naar iets zoets op een verantwoordelijke en gezonde manier te stillen. Indien je hunkert naar een lekkere maar verantwoorde snack met een heerlijke smaak dan hoeft je niet langer verder te zoeken, zero-sugar.nl is er voor u!

Officieel mag een product pas suikervrij genoemd worden als het 0,5 gram (of minder) suiker per 100 gram bevat. Bij vloeibare producten, zoals frisdrank, is dit ook 0,5 gram per 100 milliliter. Bij al onze producten zonder suiker staat aangegeven of dit het geval is of niet.

Suikervrij dieet

Ben je bezig met een suikervrij dieet, of wil je gaan starten dan kunnen onze producten je veel helpen. Eten zonder suiker is heel lastig doordat je in de supermarkt niet van alle producten een suikervrije variant hebt. Denk hierbij aan suikervrij snoep en suikervrij avondeten.

Om je te helpen met je suikervrije dieet bieden wij je eten voor de hele dag in zonder suiker. Of je nu een dieet volgt omdat je wil afslanken of omdat je gewoon niet te veel suiker wilt eten, bij ons kan je zowel ontbijt, middag en suikervrij avondeten en zelfs je dessert zonder suiker kopen en maken.

Als je op zoek bent naar suikervrije recepten neem dan een kijkje op onze blog, hier plaatsen wij regelmatig nieuwe items met betrekking tot gezond eten, gezonde voedingsmiddelen zoals suikervrij eten en ook veel recepten om lekkere en gezonde dingen te maken.

Stevia

Stevia is een suikervervanger die tegenwoordig zeer populair is over de hele wereld. Stevia geeft je de zoetheid van suiker zonder de calorieën en andere slechte eigenschappen van suiker. Stevia, officiële benaming stevioglycosiden, blijkt uit onderzoeken zo’n 200 tot 300 keer zoeter te zijn dan suiker. Stevia is een natuurlijk product en is afkomstig van de Stevia plant. Stevia werd voor het eerst ontdekt in Zuid-Amerika.

Zolang je geen absurde hoeveelheden Stevia gebruikt en binnen de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid blijft is Stevia een veilige zoetstof. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kan overschreden worden indien je meer dan 3 liter frisdrank drinkt per dag (frisdrank gezoet op basis van Stevia).

Stevia vindt je tegenwoordig terug in veel verschillende producten variërend van ranja en chocolade tot snoepjes. Omdat het een redelijk nieuwe soort van zoetstof is (onder het grote publiek) zijn er nog zeer veel producten in ontwikkeling. Het is dus mogelijk dat je in de toekomst nog meer producten ziet die gezoet zijn op basis van Stevia.

Op aanvraag

Bent u opzoek naar een gezonde suiker vervanger maar kunt u wat u zoekt niet vinden in onze webshop? Neem dan contact op via info@zero-sugar.nl en vertel ons wat u graag op onze website zou willen zien!

Wij willen iedereen helpen en zullen er alles aan doen om de producten die u wilt in ons assortiment te krijgen.

 

Op het moment zijn we bezig met het ontwikkelen van onze webshop. De producten zullen binnenkort online komen. Excuses voor het ongemak.