Menu Sluiten

Harem Power Libido Chocolate,Harem Power

7.50

Harem Power Dark Chocolate is een chocolade waaraan onder andere Siberian Ginseng en Ginger is toegevoegd. Deze chocolade is speciaal voor mannen ontwikkeld die prestaties op de slaapkamer willen verbeteren.

Koop nu!
Artikelnummer: 2842 Categorie: Tag:

Beheers je Harem met Harem Power!

Plezier en genot, dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een succesvol liefdesleven. Of dat nu met je partner, op een “feest” of voor je harem is dat maakt voor Harem Power niets uit. Het geheim van de beroemde hoge sex-drive van de Ottomaanse Sultans is terug te vinden in de keuken. Mesir-pasta, een mix van natuurlijke ingrediënten zoals Gember, Ginseng, Sojalecithine, Sesam, Hazelnoot, pinda, Elfenbloem was het geheim om de harems van deze sultans iedere dag weer te bevredigen.

Deze volledig natuurlijke formule is met succes verwerkt in een heerlijke reep van de allerbeste Belgische chocolade! 

Gebruik:

Neem 1/3  Harem Power chocoladereep voor de sexuele activiteit. De reep is verdeeld in 3 partjes.

Ingedienten:

suiker, cacaoboter, cacaopoeder, volle melkpoeder, whey poeder, siberian ginseng, gemberwortel, hazelnoot, pistache, sesam, natuurlijk vanille aroma, emulgator (sojalecithine). Minimaal 40% cacao.

Waarschuwing

Indien u medicijnen gebruikt en/of problemen heeft met uw hart dan dient u voor gebruik van dit product eerst een arts te raadplegen. Stop direct met gebruik indien zich ongewenste bijwerkingen voordoen. Supplementen dienen niet ter vervanging van een gezond dieet. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18.
 

Merk: Harem Power
Verzendkosten: € 0.00
Levertijd: Within 24 hours.

FREE shipping for orders over â¬20.00, otherwise shipping is â¬3.95

Merk

Merk

Harem Power

Verzendkosten

0.00

Levertijd

Within 24 hours.

Inhoud

Extra info

Korting