Menu Sluiten

De lekkerste gezonde snacks van Body&Fit voor de zomer van 2019

Body&Fit is natuurlijk de grootste supplementen winkel van Nederland en het bedrijf heeft dan ook een extreem groot assortiment aan snacks, eiwitten en vitaminen. In dit artikel waten we je zien welke 10 snacks volgens ons het lekkerst zijn uit het assortiment van Body en Fit.

Smart Chocolate

Chocola, iedereen houd er wel van maar reguliere chocolade is niet zomaar in een voedingsschema te passen. Smart Chocolate van Body&Fit bevat 0 gram suiker en maar liefst 72% cacao. Natuurlijk bevat chocolade altijd relatief veel vetten echter scheelt het al een boel dat er geen suikers in de repen zitten. Bovendien zit er per 100 gram zo’n 11,2 gram vezels in de repen. Dat is verantwoord genieten van je chocoladereep.

WheyChoco spread/pasta voor op brood

Om maar even in de zoete hoek te blijven schakelen we door naar de Whey Choco. Deze is eveneens van Body&Fit en is een eiwitrijke variant op de Nutella chocoladepasta die je normaal op je brood zou smeren. De WheyChoco bevat maar liefst 21,4 gram eiwitten per 100 gram, 35 gram vet en 39 gram koolhydraten. Dat is een heel stuk beter dan de reguliere choco pasta.

Smart Protein chips

Over naar de zoute snacks: Smart Protein Chips. Elk zakje heeft slechts 94 calorieën en bevat 30% eiwitten. Heerlijk als kleine snack tijdens het netflixen of binge watchen. De smart chips zijn verkrijgbaar in de smaken BBQ, Hot Sweet Chilli, Original, Paprika en tomaat basilicum. 1 doos met 12 zakjes kost slechts €9,90 dus bovendien is het voordelig snacken!

Smart Protein Cookies

Heb je geen zin in iets zouts maar ben je ook niet zo van de chocolade? Dan zijn Smart Protein Cookies wellicht wat voor jou. Beschikbaar in de smaken amandel, kokosnoot, appel kaneel, cacao nibs en original heb je keuze uit een boel verschillende smaken. In 1 pakje zitten 21 koekjes, per 2 koekjes consumeer je 4.2 gram eiwit en slechts 79 calorieën. 

Low Calorie Bars

Nog een zoete variant om de lijst mee af te sluiten, de Low Calorie Bars van Body&Fit. De repen zijn lekker luchtig en goed van smaak. Elke reep heeft 14.2 gram eiwitten, 4.5 gram vezels en 207 calorieën. Ondanks dat de bar de Low calorie bar heet is dit voor een eiwitreep eigenlijk niet zo heel erg laag, maar de smaak zijn de calorieën meer dan waard.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *