Menu Sluiten

Hartman Sophie tuinstoelen

De Sophie tuinstoelen van Hartman zijn niet alleen smaakvol en hip, maar ze passen echt bij iedere tuintafel, lounge dining set of loungeset! Deze tuinstoel staat bekend om zijn uniek gevormde zitkuipen en de grote hoeveelheid keuze uit frames en kleuren. In deze blog lees je welke Hartman Sophie tuinstoel bij jou past.

De Hartman Sophie tuinstoelen bestaan uit diverse soorten kuipen. Er is een zitkuip met een brede armleuning , een Organic variant, een Dining variant zonder armleuning en tot slot een Pro variant. De Pro variant is ook zonder armleuning en deze is makkelijk stapelbaar. Wanneer je dus een klein balkon of terras hebt, is deze variant uitermate geschikt voor jou!

Net zoals de zitkuipen, onderscheidt Hartman ook een aantal verschillende frames bij de Sophie tuinstoelen. De Element frame is een frame met vierkante, rechte poten. Dit zorgt voor een moderne uitstraling. Het Studio frame kenmerkt zich door zijn conische poten. Deze schuin toelopende poot geeft de tuinstoel een chique uitstraling. Het frame Teak is gemaakt van teakhout en de zitkuip van kunststof. Hieronder vind je een afbeelding van alle opties:

Sophie Studio armchair / Natural teak base

Deze tuinstoel is 59 centimeter hoog, 62 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame van de stoel is vierkant en gemaakt van teakhout en kunststof. Deze stoel is mooi te combineren met andere producten uit de Sophie Studio Teak collectie van Hartman. De stoel is in de volgende 6 kleuren te verkrijgen: xerix, wit, currygeel, mistgrijs, mosgroen en carbon zwart.

Sophie Studio armchair / Aluminium base

De Sophie Studio armchair tuinstoel is 59 centimeter hoog, 62 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame van de stoel is gemaakt van aluminium met ronde stoelpoten. De kuip is gemaakt van hoogwaardig kunststof. De kuip is ontworpen met de curved technology van Hartman en zit zeer comfortabel. Deze stoel is te verkrijgen in de volgende 8 kleuren: taupe, wit, xerix, carbon zwart, currygeel, mistgrijs, mosgroen en vulkaanrood.

Sophie Element armchair / Aluminium base

De Sophie Element armchair is 59 centimeter hoog, 62 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame van de stoel is gemaakt van aluminium. De zitkuip is van een hoogwaardige kwaliteit kunststof. De Sophie Element armchair is beschikbaar in de volgende 7 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, vulkaanrood, currygeel en mosgroen.

Sophie Studio Organic stoel / Natural teak base

De Sophie Studio Organic chair is 59 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van teakhout. De zitkuip is vervaardigd uit kunststof en het bovenstel uit aluminium. Het Organic type is zonder armleuning en te verkrijgen in de volgende 6 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, currygeel en mosgroen.

Sophie Studio Organic stoel / Aluminium base

De Sophie Studio Organic chair is 59 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium. De zitkuip is vervaardigd uit kunststof. Het Organic type is zonder armleuning en te verkrijgen in de volgende 7 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, vulkaanrood, currygeel en mosgroen.

Sophie Element Organic stoel / Aluminium base

De Sophie Element Organic chair is 59 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en van aluminium. De zitkuip is vervaardigd uit kunststof. Het Organic type is zonder armleuning en is te verkrijgen in de volgende 7 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, vulkaanrood, currygeel en mosgroen.

Sophie Studio dining stoel / Natural teak base

De Sophie Studio dining chair is 59 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van teakhout. De zitkuip is gemaakt van kunststof. Het studio type heeft conische poten (schuin toelopend). De dining chair heeft geen armleuning en is te verkrijgen in de volgende 6 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, currygeel en mosgroen.

Sophie Studio dining stoel / Aluminium base

De Sophie Studio dining chair is 59 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium. De zitkuip is gemaakt van kunststof. Het studio type heeft conische poten (schuin toelopend). De dining chair heeft geen armleuning en is te verkrijgen in de volgende 7 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, vulkaanrood, currygeel en mosgroen.

Sophie Element dining stoel / Aluminium base

De Sophie Element dining chair is 59 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium. De zitkuip is gemaakt van kunststof. De dining chair heeft geen armleuning en is te verkrijgen in de volgende 7 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix, vulkaanrood, currygeel en mosgroen.

Sophie Pro dining stoel / Aluminium pro base

De Sophie Pro dining chair is 59 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 84 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium pro base. Dit betekent dat de stoelen stapelbaar zijn. De dining chair heeft geen armleuning en is te verkrijgen in de volgende 5 kleuren: wit, carbon zwart, mistgrijs, xerix en vulkaanrood.

Sophie Organic bar stoel / Vintage brown teak base

De Sophie Organic bar chair is 62 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 112 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van vintage brown teak. Het type Organic heeft geen armleuning, maar wel een zijsteun en is te verkrijgen in de volgende 3 kleuren: wit, carbon zwart en xerix.

Sophie Organic bar stoel / Aluminium base

De Sophie Organic bar chair is 62 centimeter hoog, 53 centimeter breed en 112 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium. De zitkuip is gemaakt van kunststof. De Organic bar chair heeft geen armleuning, maar wel een zijsteun. Hij is te verkrijgen in de volgende 3 kleuren: wit, carbon zwart en xerix.

Sophie dining bar stoel / Vintage brown teak base

De Sophie dining bar chair is 62 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 112 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van vintage brown teak. De zitkuip is gemaakt van kunststof. De dining bar chair heeft geen armleuning en is verkrijgbaar in de volgende 3 kleuren: wit, carbon zwart en xerix.

Sophie dining bar stoel / Aluminium base

De Sophie dining bar chair is 62 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 112 centimeter lang. Het frame is vierkant en gemaakt van aluminium. De zitkuip is gemaakt van kunststof. De dining bar chair heeft geen armleuning en is te verkrijgen in de volgende 3 kleuren: wit, carbon zwart en xerix.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *