Menu Sluiten

Cardio Xcelerator,XXL Nutrition

24.95 19.90

Boost je cardio resultaten! Fatburner en pre-workout booster in één!

Koop nu!
Artikelnummer: d78c8453c688 Categorieën: , Tags: ,

Cardio Xcelerator – XXL Nutrition

Wat kan ik van Cardio Xcelerator verwachten?

Cardio Xcelerator is speciaal gemaakt om voor de trainingen te pakken. Waar andere pre-workouts zich voornamelijk richten op het gebruik voor een krachttraining, is dit product specifiek gemaakt voor de lange duursporten, waar cardio ook bij hoort. Het product bevat BCAA’s, Glutamine, Acetyl L-Carnitine, Groene Thee Extract, Cholinbitartraat, Cafeïne en Vitamine B8. De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat jij het maximale uit je lange training kan halen.

Hoe functioneert Cardio Xcelerator?

Waar de ontwikkeling van specifieke producten voor krachttraining al ver ontwikkeld zijn, blijven de producten voor duursport wat achter. Duursport en Cardio zijn van belang binnen ieders trainingsschema, ongeacht of je het als hobby doet of dat je het professioneel aanpakt. Het belang van cardio voor je gezondheid wordt vaak onderschat. Met Cardio Xcelerator is het gelukt een voedingssupplement te maken die tijdens de extra belasting van een Cardio-workout volledig tot zijn recht komt.

De BCAA’s Leucine, Isoleucine en Valine zijn geen lichaamseigen stoffen. Vandaar dat het belangrijk is dit te gebruiken wanneer je lang gaat trainen. L-Glutamine wordt met name tijdens een intensieve training veel verbruikt en dus is het van belang dit voldoende binnen te krijgen. Cafeïne is al jaren een van de bekendste boosters.  Verder werd het product nog aangevuld met L-Carnitine wat een rol speelt in de vetstofwisseling. Als laatste werden Cholinbitartraat en Vitamine B8 toegevoegd om het product af te maken.

Gebruik

Meng 13 gram (2 maatscheppen) Cardio Xcelerator met 250 ml water en drink deze 15 minuten voor de training op.Veel gestelde vragen

""

V) Is Cardio Xcelerator alleen geschikt om in te nemen voor een cardiotraining?
A) Nee, zeker niet. Het is geschikt om in te nemen voor elke vorm van fysieke sport of training.  Je kan het zelfs gebruiken als pre workout.

V) Ik gebruik naast Cardio Xcelerator ook Fat Attack, kan ik dit samen gebruiken?
A) Indien je Cardio Xcelerator neemt is het aan te raden om geen Fat Killer te nemen 2 uur voor en 2 uur na de training omdat je anders te veel stimulanten binnen krijgt. Dit geldt overigens voor alle fatburners in combinatie met Cardio Xcelerator.

Merk: XXL Nutrition
Verzendkosten: € 0.00
Levertijd: Within 24 hours.

 

Merk

XXL Nutrition

Merk

Verzendkosten

0.00

Levertijd

Within 24 hours.

Verzendinformatie