Menu Sluiten

L-Tryptofaan,XXL Nutrition

24.95 9.95

L-Tryptofaan – 120 caps – 500mg

Koop nu!
Artikelnummer: a335005b95c1 Categorieën: , Tags: ,

L-tryptofaan – XXL Nutrition

Wat kan ik van L-Tryptofaan verwachten?

L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat voor zowel bodybuilders als niet-bodybuilders vele positieve effecten op het lichaam heeft.  L-Tryptofaan wordt door het lichaam gebruikt om serotonine aan te maken. Serotonine is een neurotransmitter die betrokken is bij je gemoedstoestand, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust. Iedere capsule L-Tryptofaan bevat maar liefst 500mg van de hoogste kwaliteit!

Hoe functioneert L-Tryptofaan?

Tryptofaan ist een van de essentiële aminozuren die uit voeding moet worden gehaald omdat het lichaam het zelf niet kan aanmaken. Veel eiwitrijke producten zijn gering aan tryptofaan, wat het een uitstekend product maakt om het extra te gebruiken.

Tryptofaan is nodig in het lichaam om serotonine aan te maken. In volksmond kan het ook wel het ‘gelukshormoon’ worden genoemd. Zoals hierboven al benoemd heeft serotonine ontzettend veel invloed op het lichaam en humeur.

Voor een optimale werking adviseren wij L-Tryptofaan zonder iets anders in nemen en dit voordat je gaat slapen. Wanneer het in combinatie met andere aminozuren wordt genomen, wordt de werking van tryptofaan geremd.

Gebruik

Neem 30 tot 60 minuten voor het slapen gaan 2 capsules met water of vruchtensap. Las na 7 weken gebruik een pauze in van 3 weken. Neem je kwark of Night Protein voor het slapen? Neem de Tryptofaan dan 10 minuten hiervoor om maximale opname te garanderen.

Supplement Facts

Inhoud: 120 capsules

Grootte Dosering: 2 capsules

Aantal Doseringen per verpakking: 60

 

Per dosering 2 capsules  %ADH
L-Tryptofaan 1000 mg  
Vitamine B3    10 mg 62,5%
Vitamine B6   4,2 mg 300%

 ADH =  Dagelijks Aanbevolen Hoeveelheid

Allergie-informatie: Dit product bevat geen allergenen.

Ingrediënten

L-Tryptofaan, capsule  (gelatine),  anti-klont-ermiddel (magnesium stearaat, microkristallijne cellulose, silicium dioxide), 3-cyanopyridine, pyridoxine hcl.

Veel gestelde vragen

V) Is L-Tryptofaan voor iedereen geschikt?
A) Vrijwel alle gebruikers reageren goed op L-Tryptofaan. Wij raden het enkel af wanneer je tevens medicijnen zoals MAO-remmers en antidepressiva slikt. Raadpleeg bij twijfel altijd eerst even de dokter.

V) Waarom zitten er ook B-vitaminen in L-Tryptofaan?
A) Om echt te profiteren van L-Tryptofaan is het noodzakelijk om het in te nemen met vitamine B3 en B6. Bij een tekort aan vitamine B3 zet je lichaam L-Tryptofaan namelijk om in vitamine B3, waardoor je de werking ervan zou mislopen. L-Tryptofaan Powder bevat beide B-vitaminen in de perfect afgemeten dosering, zodat je zelf niks meer hoeft toe te voegen om de werking van L-Tryptofaan volledig te benutten.

Merk: XXL Nutrition
Verzendkosten: € 0.00
Levertijd: Within 24 hours.

 

Merk

XXL Nutrition

Merk

Verzendkosten

0.00

Levertijd

Within 24 hours.

Verzendinformatie