Menu Sluiten

Top 5 Ghost lifestyle producten 2019

Ghost Lifestyle of simpelweg Ghost is een relatief nieuwe supplementen producent. Het Amerikaanse bedrijf heeft een snelle opmars gemaakt en is mede door invloeden van social media influencers zeer populair geworden. Ook in Nederland hebben de producten van Ghost inmiddels voet aan wal gezet, maar wat heeft Ghost Lifestyle nou eigenlijk allemaal te bieden? In dit artikel laten we je de top 5 Ghost Lifestyle producten van 2019 zien.

1: Ghost Legend pre-workout

De pre-workout van Ghost heet de Ghost legend en focust zich op zoveel mogelijk krachtige en werkende ingrediënten per scoop. Zelf claimt Ghost in 1 scoop 2x zoveel van ingrediënten te hebben zitten dan in een ‘reguliere’ pre workout van een ander merk. De Ghost Legend bevat onder andere L-citruline 4G (pomp ingredient), Beta Alanine 2G (extra stimulans tijdens de training), Caffeine (202 mg), Agmatine Sulfate (pomp ingredient), Alpha GPC (focus) en Rauwolfia (langdurige energie). Al met al is de Ghost Legend een top pre-workout die beschikbaar is in verschillende populaire smaken als Fruit Punch, Blue Raspberry, Welch’s Grape, Sonic, Warheads en een speciale editie in samenwerking met influencer Christian Guzman.

2: Ghost Pump

Ghost Pump is een pomp product dat je een extra sterkte spierpomp geeft tijdens je training. De Pump moet genomen worden voor de training en zorgt zowel mentaal als fysiek voor een stimulans. In elke verpakking zitten 40 scoops wat gelijk staat aan 20 servings. Bovendien is de pump geheel vegan vriendelijk en vrij van stimulansen. Al met al zorgt de pump voor een goede extra pomp voor betere trainingen.

3: Ghost Size

Ghost Size staat voor pure spieropbouw. Elke scoop bevat 5 gram creatine, 2,5 gram betaine (spieropbouw), 2 gram beta-alanine, 200 mg epicatechin (spieropbouw) en astragin (opname van amino’s en eiwitten). Ghost Size is een no-brainer voor iedereen die spieropbouw nastreeft tijdens het sporten.

4: Ghost Whey

Eiwitten zijn over het algemeen een veel gebruikte toevoeging aan veel verschillende soorten diëten. Of je nu wil afvallen of aankomen, eiwitten kunnen in elk voedingspatroon toegevoegd worden. Ghost Whey Protein is een no-nonsense eiwitpoeder dat meer dan 25 gram eiwitten per scoop bevat. Daarnaast is de whey ook soja vrij en glutenvrij. De kleurrijke Ghost Whey is verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken waaronder Cereal Milk, Peanut Butter Cereal, Fruity Cereal Milk, Cinnamon Cereal, Melk chocolade, Coffee Ice Cream en Blueberry Toaster Pastry. De smaken zijn lekker en proeven niet chemisch. Al met al is de Ghost Whey een goede keuze als je op zoek bent naar goede eiwitten.

5: Ghost BCAA

BCAA’s zijn een goede toevoeging tijdens je workout maar zijn niet essentieel. Daarom krijgt de Ghost BCAA een 5e plek op onze lijst. De BCAA’s hebben een 2:1:1 verhouding waarin 3000mg Leucine, 1500mg Isoleucine en 1500 valine per scoop zitten. De BCAA’s zijn verkrijgbaar in opvallende en lekkere smaken als Sour Patch Kids, Swedish Fish, Lemon Lime en Kiwi aardbei. Mocht je extra hard willen gaan tijdens je training, beter willen herstellen of simpelweg op zoek bent naar een intra-workout drankje dan is Ghost BCAA een goede optie.

De toekomst van Ghost Lifestyle

Ghost lifestyle wordt steeds populairder en de verwachting is dan ook dat er in de toekomst nog meer leuke en goede producten gereleased zullen worden. Bij alle supplementen dient rekening gehouden te worden dat het niet noodzakelijk is en dat supplementen geen vervanging zijn van reguliere voeding. We zullen je up-to-date houden met de vorderingen bij Ghost met nieuwe top 5 of top 10 lijstjes in de toekomst. Hou dus een kijkje in de gaten op ons blog.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *